Календар: Обучения

Март

Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  

БЪРЗИ ВРЪЗКИ

Електронна библиотека

29 юни 2011 A+AA-

Електронната библиотека е звено към Информационния център и е специализиран програмен продукт, който поддържа база данни от текстови материали, съхранявани в цифров вид или на носител. В нея потребителят би могъл да намери богат асортимент от нормативни документи (наръчници, харти, постановления, конвенции) и  полезни материали, свързани с обученията.  Тя допълва и обогатява другите програмни продукти на Центъра с разнообразни информационни материали на различна тематика.                                                                                  

Целта й е да се осигури пряк достъп до многообразието от информационни източници, с които разполага Центърът, като по този начин се предоставя възможност на работещите в социалната сфера да повишат своята информираност по интересуващи ги въпроси.                                           

Системата предоставя възможност за въвеждане на нови материали, търсене на материали по определени признаци, архивиране на документи и информационни източници. Тематичните раздели на библиотеката съответстват на основните направления в обучителната дейност на Центъра и осигуряват пряк достъп до богата информация по различните направления на социалните политики.  В нея се поместват и материали за подготовка на предстоящите обучения, което е от изключителна важност за курсистите. Съдържанието на електронната библиотека се обогатява непрекъснато съобразно нуждите на всяко едно от провежданите обучения.            

Търсенето на материали е лесно и се извършва без регистрация.

Електронната библиотека е разработена в рамките на проект „Изграждане на институционален капацитет", изпълняван съвместно с МОЦ на МОТ.

Съдействие за развитието на електронната библиотека оказват редица служители от системата на МТСП и изпълнителните агенции.

 

Електронната библиотека се попълва от:

Лилия Бонева - главен експерт

 

 

За да посетите електронната библиотека натиснете тук.