Календар: Обучения

Март

Пон Вт Ср Чет Пет Съб Нед
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  

БЪРЗИ ВРЪЗКИ

Материална база

A+AA-

 

Центърът разполага със съвременна учебна база и хотелска част, която позволява организиране на национални и международни семинари, конференции, кръгли маси, дискусии и др. В Учебния корпус има  9 модерно оборудвани учебни зали, две от тях компютърни, конферентна зала до 150 места с възможност за симултанен превод.  Всяка една от залите разполага с мултимедия и  интернет достъп, предоставен за целите на обучението, както и Wi-Fi Интернет в цялата база.                                         

На разположение на обучаемите е Информационният център с традиционна и електронна библиотека, компютри с интернет достъп, както и осигурени копирни услуги. 

Хотелската база осигурява целогодишно отлични условия за работа и отдих. Легловата база е разпределена в трите хотела и обхваща 160 легла. Хотелите са снабдени със самостоятелни отоплителни системи, соларни инсталации и отговарят на категория  "1 звезда".                           

Всяка стая е осигурена с  кабелна телевизия и свободен Wi-Fi Интернет.

В хотел А има 48 легла. 

В хотел В има 70 легла. Първият етаж от този хотел се сътои от специално оборудвани стаи за хора с увреждания и асансьор за инвалиди, съгласно изискванията на ЕС.

Хотел Д разполага с 36 легла. 

В учебния корпус на Центъра е на разположение ресторант със 140 места и ВИП зала. На гостите  се предлагат многобройни ястия от националната кухня и специалитети. 

За приятния престой на гостите на разположение е спортен комплекс, състоящ се от два тенискорта, оборудвани с осветителни пилони за денонощно ползване, билярдна маса, тенисмаса, шах и игрище за стрийтбол. В него е изграден и  оборудван фитнесцентър и сауна.